Не казвате неистини (дух на бел-дистанционно управление), на илюзията, ментализм, сцена, трик, подпори

Отзиви (0)   |   Напишете отзив

Нов

В наличност


лв. 124.57

143.18лв.

Не казвате неистини (дух на бел-дистанционно управление)

Предварително зададения въпрос, получен отговор, и мистериозно звъннат на звънеца.

В продължение На векове това е мистично събитие се е случило в салони по целия свят.

Камбаната на Духа-това е един от най-останавливающих сърцето ефекти в магия.

Камбанка стои на масата всички. Когато се задават и отговарят на него, звънец, не го докосвате с ръка, да се обажда, потвърждаваща, че отговорът е Лъжа или истина.

* Твърд Месинг Звънец

* Привлекателна Акрилна Основа

* Малък Включен Случай Аташе

* Електронно Дистанционно Управление

Моля, прочетете по-долу е важно:

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. (Повечето обекти са безплатна доставка, вие не трябва да плащат за разходите за доставка, в този вид). Ние ще ви изпратим данни в продължение на 2 дни, веднага след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Плащане:

Ние приемаме всяко плащане, която искате, вие можете да се свържете с нас на първо място, когато искате да използвате друг плащане.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

1.Ние ще ви върнем парите, ако възстановяването на стоки в рамките на 3 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина, без никакви щети или загуби. И купувачът трябва да носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

2. целият трик е да изпратите ще бъде тестван себе си един след друг, така че ако има някакви проблеми, моля да ни предоставите всички доказателства (фото или видео), след като сме го разгледа, ще изпратим нов трик за вас. (в повечето случаи това не е проблем трик, това е купувачът не знае как да играе в нея)

Обратна Връзка И Спорове:

1. детайли, които сте получили с всички проблеми, моля, свържете се с нас първо, ще slove за вас, не отваряйте спор.

2. вашите откровени и директни признания и оценки са много важни за нас! Това показва, колко ние сме честни и полезни, и това помага да се определи нашият най-подходящия рейтинг тук, в Alibaba.

3.Ние много сериозно се отнасяме към вашите жалби и спорове, и ние ще предприемем всички действия в рамките на разумните граници, за да реши жалбата си, преди да сте опубликуете вашия кометар.

Етикети: една камбана, трик mentalism, етап mentalism, Евтин алкохол, звънец, Високо качество на ментализм трик, Китай ментализм етап доставчици

Характеристики Лесен За Това Да Се Направи,Амбициозен,Професионалист,Магьосници, Етап На
Място на произход на стоките Шанхай, Китай (Континентален)
Възрастова Група Възрастни
Тип Разнообразна Reliance
Пол Унисекс
Формуляр За Участие Сценична Магия
Материал Метални
Тип На Блока парче
Тегло На Опаковката 1.9kg (4.19lb.)
Размер На Опаковката 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

Напишете отзив

Не казвате неистини (дух на бел-дистанционно управление), на илюзията, ментализм, сцена, трик, подпори

Не казвате неистини (дух на бел-дистанционно управление), на илюзията, ментализм, сцена, трик, подпори

Свързани продукти:

Добра Бележка: ] 1.нашето работно време (време за отговор на съобщение) - Пекин време 9:00-18:30 часа От понеделник до петък. 9:00-12: 00 часа в събота. 2.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. Моля,
4.02лв.
Добре Дошли В Нашия Магазин, Надявам Се Да Имате Добър Опит За Пазаруване 2x3mm/3X4mm 1000-7500pcs Циркон син висококачествен фасетиран Кристал стъкло на топчета Rondelle за декорация на дома Фабрика Dicrect Име: Кристални Топки
22.36лв.